Menu

Be Diet Optimal

 

Tygodniowe menu (1.06.2020-  7.06.2020) Śniadanie II śniadanie Obiad Podwieczorek Kolacja
Poniedziałek Kokosowa granola z jogurtem straciatella i świeżymi owocami Smoothie kiwi, banan, jarmuż Kuleczki mięsne w sosie pomidorowym, kasza pęczak z fasolką szparagową Sałatka Szopska Zupa ogórkowa
Wtorek Frittata ze szpinakiem i dipem jogurtowym Smoothie brzoskwiniowo-malinowe z miętą Spaghetti razowe z suszonymi pomidorami, pietruszką i parmezanem Panna cotta waniliowa z superfoods jagodami acai Sałatka z pieczoną dynią, burakiem, serem Sirtakis i sosem balsamico
Środa Pasta z zielonej soczewicy z marchewką, pieczywo razowe Smoothie ananas, marakuja, pomarańcza Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem basmati, surówka z młodej kapusty Kokosowa tapioka z musem truskawkowym Placuszki z cukinii z pastą twarogową z łososiem
Czwartek Placuszki owsiane z brzoskwiniowym twarożkiem Smoothie malina, banan, jabłko, mięta Ragout wołowy z kaszą gryczaną i surówką z buraka Krem paprykowo-pomidorowy Sałatka z karczochami i komosą ryżową
Piątek Jaglanka z prażonymi jabłkami i słonym karmelem Mini caprese z pesto z rukoli Halibut z pieczonymi batatami Koktajl mango lassi Aromatyczna pita z kolorowym hummusem
Sobota Pasta z czerwonej fasoli z pieczywem razowym i słupkami kolorowej papryki Koktajl jagodowy Kotlety ziemniaczane z sosem tzatzyki i mixem sałat Pomarańczowy pudding z kaszy manny z musem owocowym Sałatka z łososiem wędzonym
Niedziela Omlet z serem lazur Smoothie truskawka, malina, żurawina Filet z kurczaka w sosie z suszonych pomidorów, kasza bulgur z fasolką szparagową Krem brokułowy z prażonymi pestkami dyni Wegetariańskie gołąbki w sosie pomidorowym

 

Be Diet Vege + Ryba

 

Tygodniowe menu (1.06.2020-  7.06.2020) Śniadanie II śniadanie Obiad Podwieczorek Kolacja
Poniedziałek Kokosowa granola z jogurtem straciatella i świeżymi owocami Smoothie kiwi, banan, jarmuż Burger z kalafiora i kaszy kuskus z dipem z awokado Sałatka Szopska Zupa ogórkowa
Wtorek Frittata ze szpinakiem i dipem jogurtowym Smoothie brzoskwiniowo-malinowe z miętą Spaghetti razowe z suszonymi pomidorami, pietruszką i parmezanem Panna cotta waniliowa z superfoods jagodami acai Sałatka z pieczoną dynią, burakiem, serem Sirtakis i sosem balsamico
Środa Pasta z zielonej soczewicy z marchewką, pieczywo razowe Smoothie ananas, marakuja, pomarańcza Dorsz w sosie słodko-kwaśnym z ryżem basmati, surówka z młodej kapusty Kokosowa tapioka z musem truskawkowym Placuszki z cukinii z sosem tzatzyki
Czwartek Placuszki owsiane z brzoskwiniowym twarożkiem Smoothie malina, banan, jabłko, mięta Ragout wegetariański z kaszą gryczaną i surówką z buraka Krem paprykowo-pomidorowy Sałatka z karczochami i komosą ryżową
Piątek Jaglanka z prażonymi jabłkami i słonym karmelem Mini caprese z pesto z rukoli Halibut z pieczonymi batatami Koktajl mango lassi Aromatyczna pita z kolorowym hummusem
Sobota Pasta z czerwonej fasoli z pieczywem razowym i słupkami kolorowej papryki Koktajl jagodowy Kotlety ziemniaczane z sosem tzatzyki i mixem sałat Pomarańczowy pudding z kaszy manny z musem owocowym Sałatka z łososiem wędzonym
Niedziela Omlet z serem lazur Smoothie truskawka, malina, żurawina Halibut w sosie z suszonych pomidorów, kasza bulgur z fasolką szparagową Krem brokułowy z prażonymi pestkami dyni Wegetariańskie gołąbki w sosie pomidorowym

 

Be Diet Vege

 

Tygodniowe menu (1.06.2020-  7.06.2020) Śniadanie II śniadanie Obiad Podwieczorek Kolacja
Poniedziałek Kokosowa granola z jogurtem straciatella i świeżymi owocami Smoothie kiwi, banan, jarmuż Burger z kalafiora i kaszy kuskus z dipem z awokado Sałatka Szopska Zupa ogórkowa
Wtorek Frittata ze szpinakiem i dipem jogurtowym Smoothie brzoskwiniowo-malinowe z miętą Spaghetti razowe z suszonymi pomidorami, pietruszką i parmezanem Panna cotta waniliowa z superfoods jagodami acai Sałatka z pieczoną dynią, burakiem, serem Sirtakis i sosem balsamico
Środa Pasta z zielonej soczewicy z marchewką, pieczywo razowe Smoothie ananas, marakuja, pomarańcza Tofu w sosie słodko-kwaśnym z ryżem basmati, surówka z młodej kapusty Kokosowa tapioka z musem truskawkowym Placuszki z cukinii z sosem tzatzyki
Czwartek Placuszki owsiane z brzoskwiniowym twarożkiem Smoothie malina, banan, jabłko, mięta Ragout wegetariański z kaszą gryczaną i surówką z buraka Krem paprykowo-pomidorowy Sałatka z karczochami i komosą ryżową
Piątek Jaglanka z prażonymi jabłkami i słonym karmelem Mini caprese z pesto z rukoli Czarna soczewica z pieczonymi batatami w ziołach Koktajl mango lassi Aromatyczna pita z kolorowym hummusem
Sobota Pasta z czerwonej fasoli z pieczywem razowym i słupkami kolorowej papryki Koktajl jagodowy Kotlety ziemniaczane z sosem tzatzyki i mixem sałat Pomarańczowy pudding z kaszy manny z musem owocowym Sałatka z jajkiem
Niedziela Omlet z serem lazur Smoothie truskawka, malina, żurawina Burger z tofu w sosie z pomidorów suszonych, kasza bulgur z fasolką szparagową Krem brokułowy z prażonymi pestkami dyni Wegetariańskie gołąbki w sosie pomidorowym