Menu

Be Diet Optimal

Tygodniowe menu (26.08.2019 – 01.09.2019) Śniadanie II śniadanie Obiad Podwieczorek Kolacja
Poniedziałek Truskawkowe naleśniczki z owocami Koktajl brzoskwiniowo-bananowy Spaghetti bolognese Ziemniaczane łódeczki z sosem tzatzyki Zupa tajska z kurczakiem
Wtorek Serek z ziarenkową posypką i suszonymi pomidorami Koktajl Love Story Polędwica z dorsza pod orzechową kruszonką i pikantną surówką z ogórka Panna Cotta z musem malinowym Sałatka z serem pleśniowym, kaszą quinoa i winogronami
Środa Jaglanka bounty z musem wiśniowym Koktajl mango -truskawka Burger gryczany z sosem BBQ Sałatka z pomidorkami koktajlowymi i sosem jogurtowo-ziołowym Pasta brokułowa z razowym pieczywem
Czwartek Mini bułeczka domowego wypieku z pastą jajeczną z awokado Pudding z kaszy manny z musem jagodowym Indyk pieczony z warzywnymi frytkami Smoothie z mango, banana i pomarańczy Krem z soczewicy i pomidorów z mleczkiem kokosowym
Piątek Czekoladowa gryczanka z malinami Smoothie kiwi, mango, szpinak Tempeh w ostrym sosie pomarańczowym z czerwonym ryżem i warzywami Pieczony burak z sosem sezamowy Sałatka z ciecierzycą, papryką i świeżymi ziołami
Sobota Frittata z oliwkami i rozmarynem Koktajl chałwowy Mango curry z kurczakiem Sałatka z pomarańczą i sosem miętowym Pasta z makrelą i ogórkiem kiszonym
Niedziela Placki bananowe z kakao i owocami Koktajl jagodowy Indyk z makaronem ryżowym i orzechami Sałatka z mozzarellą i kremowym sosem balsamico Zupa meksykańska

 

Be Diet Vege + Ryba

Tygodniowe menu (26.08.2019 – 1.09.2019) Śniadanie II śniadanie Obiad Podwieczorek Kolacja
Poniedziałek Truskawkowe naleśniczki z owocami Koktajl brzoskwiniowo-bananowy Spaghetti bolognese w wersji vege Ziemniaczane łódeczki z sosem tzatzyki Zupa tajska
Wtorek Serek z ziarenkową posypką i suszonymi pomidorami Koktajl Love Story Polędwica z dorsza pod orzechową kruszonką i pikantną surówką z ogórka Panna Cotta z musem malinowym Sałatka z serem pleśniowym, kaszą quinoa i winogronami
Środa Jaglanka bounty z musem wiśniowym Koktajl mango – truskawka Burger gryczany z sosem BBQ Sałatka z pomidorkami koktajlowymi i sosem jogurtowo-ziołowym Pasta brokułowa z razowym pieczywem
Czwartek Mini bułeczka domowego wypieku z pastą jajeczną z awokado Pudding z kaszy manny z musem jagodowym Łosoś pieczony z warzywnymi frytkami Smoothie z mango, banana i pomarańczy Krem z soczewicy i pomidorów z mleczkiem kokosowym
Piątek Czekoladowa gryczanka z malinami Smoothie kiwi, mango, szpinak Tempeh w ostrym sosie pomarańczowym z czerwonym ryżem i warzywami Pieczony burak z sosem sezamowy Sałatka z ciecierzycą, papryką i świeżymi ziołami
Sobota  Frittata z oliwkami i rozmarynem Koktajl chałwowy Mango curry z prażonymi orzechami nerkowca Sałatka z pomarańczą i sosem miętowym Pasta z makrelą i ogórkiem kiszonym
Niedziela Placki bananowe z kakao i owocami Koktajl jagodowy Dorsz z makaronem ryżowym i orzechami Sałatka z mozzarellą i kremowym sosem balsamico Zupa meksykańska

 

Be Diet Vege

 

Tygodniowe menu (26.08.2019 – 01.09.2019) Śniadanie II śniadanie Obiad Podwieczorek Kolacja
Poniedziałek Truskawkowe naleśniczki z owocami Koktajl brzoskwiniowo-bananowy Spaghetti bolognese w wersji vege Ziemniaczane łódeczki z sosem tzatzyki Zupa tajska
Wtorek Serek z ziarenkową posypką i suszonymi pomidorami Koktajl Love Story Kasza pęczak z czarną soczewicą, warzywami i nasionami słonecznika Panna Cotta z musem malinowym Sałatka z serem pleśniowym, kaszą quinoa i winogronami
Środa Jaglanka bounty z musem wiśniowym Koktajl mango – truskawka Burger gryczany z sosem BBQ Sałatka z pomidorkami koktajlowymi i sosem jogurtowo-ziołowym Pasta brokułowa z razowym pieczywem
Czwartek Mini bułeczka domowego wypieku z pastą jajeczną z awokado Pudding z kaszy manny z musem jagodowym Kuleczki warzywne w sosie z pieczonych warzyw, kasza jaglana z suszonymi pomidorami Smoothie z mango, banana i pomarańczy Krem z soczewicy i pomidorów z mleczkiem kokosowym
Piątek Czekoladowa gryczanka z malinami Smoothie kiwi, mango, szpinak Tempeh w ostrym sosie pomarańczowym z czerwonym ryżem i warzywami Pieczony burak z sosem sezamowy Sałatka z ciecierzycą, papryką i świeżymi ziołami
Sobota Frittata z oliwkami i rozmarynem Koktajl chałwowy Mango curry z prażonymi orzechami nerkowca Sałatka z pomarańczą i sosem miętowym Pasta twarogowa z ogórkiem kiszonym
Niedziela Placki bananowe z kakao i owocami Koktajl jagodowy Tofu z makaronem ryżowym i orzechami Sałatka z mozzarellą i kremowym sosem balsamico Zupa meksykańska

 

Działamy w miastach: